Skip to content

"ALL YOU CAN MOVE" ELFOGADÓHELY LETTÜNK!

Mi az AYCM SportPass?

 Mi az AYCM SportPass kártya?

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel országosan több száz különböző sportlétesítmény - fitnesztermek, uszodák, boxtermek, jógatermek, mászótermek, atlétikai pályák, tánccentrumok, korcsolyapályák, golfpályák, squashpályák, teniszpályák illetve rúdtánc órák is - korlátlanul látogathatók. Akár naponta, minden nap más létesítményben!

Hogyan lehet AYCM SportPass kártyád?

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass KLUBKÁRTYA kizárólag az év végéig tartó (2017. december 31.) hűségidő vállalása mellett érhető el. A választott csomag szerinti tagdíj - a belépéstől kezdve a sportszolgáltatás igénybe vételének mennyiségétől függetlenül - fizetendő a szerződés időszakának lejártáig, azaz 2017. december 31-ig.

Mi szükséges a tagsághoz?

ALL YOU CAN MOVE SportPass KLUBKÁRTYÁT csak az a személy jogosult vásárolni, akinek Magyarországon bejelentett, teljes munkaidős, alkalmazotti munkaviszonya van és munkáltatója partnere a KLUB Rekreáció Kft. által üzemeltetett ALL YOU CAN MOVE SportPass programnak.

*Társkártyát igényelni csak személyesen az ügyfélszolgálaton, az utolsó 2 havi bérpapír bemutatásával lehet!

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A KÁRTYAIGÉNYLÉSRŐL

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass KLUBKÁRTYA (Főkártya) és Társkártya kiváltására nem jogosult az a személy, aki: igazolt versenyzője valamely sportklubnak/szövetségnek; hivatásos-, profi- vagy amatőr versenysportoló (ideértve egy adott sportlétesítmény által meghirdetett, a létesítmény saját keretei között megrendezésre kerülő versenyen való részvétel); bármilyen sportban versenyző, sportoktató, edző vagy tréner, edzői, sportolói képzésben vesz részt; nincs 8 órás bejelentett munkaviszonya; tanuló; nyugdíjas; hivatásának betöltéséhez elengedhetetlenül szükséges a jó fizikai és esztétikai állapot (különösen, ha rendvédelmi szervnél vagy biztonsági szolgálatnál dolgozik, vagy modell); hivatásánál, munkakörénél vagy tulajdonosi részesedésénél fogva, illetve hozzátartozói viszonyra tekintettel a sportlétesítménybe való belépésre, illetve egy adott sportlétesítmény szolgáltatásainak igénybevételére egyébként jogosult (pl.: tulajdonos, recepciós, illetve a sportlétesítményben egyéb alkalmazott, vagy ezek közeli hozzátartozója).

 

Ha bámilyen további kérdésed felmerülne az All you can move rendszerével kapcsolatban, keress minket nyugodtan a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink bármelyikén!