Skip to content

Négeli Noémi

Négeli Noémi vagyok, fitness sportedző. Egész kicsi korom òta a sport, jelen van az életemben. Versenyszerűen kosárlabdáztam, kézilabdáztam, atletizáltam, később aztán jött a nagy szerelem, az aerobic, ami a mai napig az életem része. Mivel látványosabb eredményeket szerettem volna magamon, és tudtam a 70(táplálkozás)-30%(edzés) elvét, ezért elkezdett érdekelni a helyes táplálkozás, az egészséges életmòd és maga az oda vezető út. Én is minden lehetséges utat megjártam, hogy megtapasztaljam mi a jò nekem, és mi a jò a vendégeimnek. Minden ember más és más, minden ember máshogy működik, épp ezért egy személyre szabott mòdszerrel dolgozom az étrendek összeállításánál. Számos táplálkozási versenyt csináltam már, ahol sikerült a vendégeknek elérni a céljukat, az álom formát, na és persze visszanyerni az önbizalmukat, hiszen az edzés és a táplálkozás együtt jár! Ha van lehetőséged, hogy tegyél magadért, miért ne tennéd meg?
Ezután megismerkedtem a súlyzòs edzés világával, ami magával ragadott és azòta is az életem része, ahogy maga a sport is. Annyira megszerettem, hogy azóta folyamatosan fejlesztem magam. Az elsődleges célom pedig az, hogy segíthessek Neked abban, hogy elérd az álmod, formába hozd magad, vagy csak, hogy egyszerűen jobban érezhesd magad a bőrödben! 2018 òta fitness versenyeken is indulok, evvel is tapasztalatokat gyűjtve, hogy még többet adhassak Neked, Nektek! Eszméletlen érzés, mikor a vendégeim hétről hétre látják magukon a változást és ezzel egyidejűleg változik meg az egész életük, és az önbizalmuk. Számomra ez az igazi siker! Ha olyan edzőt keresel, akitől maximális figyelmet kapsz, elszántsággal, és lelkesedéssel kíséri végig az utadat, várlak szeretettel!

“Ha arra vársz, hogy készen állj, egész életedben csak várni fogsz!” Kezd el...nem kell látnod az egész lépcsősort, csak lépj egyet felfelé!

Keress bizalommal a nap bármely szakaszában!

Négeli Noémi
Tel.: +36-30/555-9524