Skip to content

Kiegészítők

A Miami Fitt edzőteremben többszáz táplálékkiegészítő található. 

Főként a Biotech USA és a Scitec készítményeit tartjuk raktáron. Keszthely egyik legváltozatosabb raktárkészletével rendelkezünk, ezzel biztosítva számodra a megfelelő étrendkiegészítőket és vitaminokat a folyamatos fejlődésed érdekében.

Amit a Biotech USA termékekről tudnod kell:

Minden a múlt évezredben kezdődött… A BioTech USA 1999 óta értékesít sportolók számára minőségi étrend-kiegészítőket.

Több mint 400 alkalmazottal, több mint 110 franchise üzlettel és 52 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal a sportcélú étrend-kiegészítők piacának fontos szereplő. A minőségi szolgáltatás és minőségi termékek biztosítása érdekében a BioTech USA csapatának valamennyi tagja képzési programokon vesz részt táplálkozás, sportcélú étrend-kiegészítők és sporttudományok terén.

A BioTech USA 330 különféle terméket kínál, amelyeket folyamatos fejlesztéssel és innovációval egyre tovább finomít. Valamennyi termék szabályozott környezetben, biztonságos, doppingmentes és gondosan válogatott összetevőkből készül.

Válaszd a BioTech USA-t, és az eredmény nem marad el!

A Biotech USA küldetése:

A cég folyamatosan arra törekszik, hogy ideális alternatívát kínáljon minden sporthoz, testmozgáshoz és egészséghez fűződő igényre. A kitűnő, minőségi termékek mellett szakmai hátterüknek köszönhetően bármilyen vásárlói igényre megfelelően tudnak reagálni.

Minőségellenőrzés és tanúsítás

  • Belső laboratórium

  • Szigorú minőségellenőrzés minden gyártási tételnél

  • Nemzetközi élelmiszerbiztonsági szabványok, ezen belül ISO 9001, ISO 22000, HACCP és GMP alkalmazása

  • Valamennyi termékünk száz százalékosan doppingmentes, laboratóriumban bevizsgált, tiltott szerektől mentes és megfelel az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) irányelveinek

Készletünk egy része képekben: